Στόρια – Περσίδες

Home/Τέντες/Στόρια – Περσίδες

Λύσεις εσωτερικής σκίασης για κάθε ανάγκη του χώρου σας!

Προστασία από τον ήλιο & άψογο αισθητικό αποτέλεσμα!

Τα στόρια αποτελούν μια από τις πιο σύγχρονες, συμφέρουσες και άρτιες αισθητικά  εφαρμογές εσωτερικής σκίασης για κάθε ανάγκη του χώρου σας.

Μπορούν να τοποθετηθούν, δίνοντας λύσεις σε κατοικίες, γραφεία, καταστήματα και οπουδήποτε γενικά υπάρχει ανάγκη εσωτερικής σκίασης. Η μεγάλη γκάμα υλικών, σχεδίων και χρωμάτων καλύπτουν ακόμη και το πιο απαιτητικό γούστο, δημιουργώντας ένα απόλυτα ευχάριστο και ισορροπημένο περιβάλλον.

 

Στην Τεντοτεχνική Αχαΐας – Μακρυπόδης με έδρα την πόλη της Πάτρας διαθέτουμε μία τεράστια ποικιλία σε στόρια παραθύρων για να είστε σίγουροι πως θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και την αισθητική σας.

 

Εσείς απλά επιλέξτε τις διαστάσεις και το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας θα αναλάβει την τοποθέτηση τους άμεσα, αξιόπιστα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Γιατί να επιλέξετε στόρια;

 

  • Καλύτερος έλεγχος φωτισμού στο δωμάτιο
  • Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση, καθώς δε χρειάζονται πλύσιμο ή σιδέρωμα
  • Προστασία της ιδιωτικότητάς σας με επιλογή απόλυτης συσκότισης απλώς με μια κίνηση
  • Γρήγορη τοποθέτηση και αντοχή στο χρόνο
  • Οικονομικότερη τιμή

 

 

ΠΕΡΣΙΔΕΣ

Οι περσίδες αποτελούν μια κορυφαία επιλογή σκίασης εσωτερικών χώρων, κυρίως λόγω της άψογης αντηλιακής προστασίας, της μεγάλης αντοχής τους, του εξαιρετικού ελέγχου φωτισμού στο δωμάτιο, αλλά και της ποικιλίας χρωμάτων, υφασμάτων και μηχανισμών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις.

 

Στην Τεντοτεχνική Αχαΐας – Μακρυπόδης με έδρα την Πάτρα, διαθέτουμε τεράστια εμπειρία στις τέντες και τα συστήματα σκίασης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κατοικίες και επιχειρήσεις.

 

Εμείς δεσμευόμαστε πως με απόλυτη συνέπεια, εγγύηση υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές θα δώσουμε στον χώρο σας ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη προστασία από τον ήλιο και την αίσθηση ιδιωτικότητας.

Κάθετες Περσίδες Κάθετες υφασμάτινες περσίδες πλάτους 89 και 127 χιλιοστών. Διαλέξτε την ποιότητα του υφάσματος και την απόχρωση που δένει καλύτερα με το χώρο σας.Οριζόντιες Περσίδες

 

Μεταλλικές οριζόντιες περσίδες (στορ) πλάτους 25 και 16 χιλιοστών που προσαρμόζονται στις διαστάσεις που εσείς θέλετε. Μονόχρωμες, σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, εμπριμέ, αλλά και με ψηφιακή εκτύπωση ξύλου.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας ή κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας,ώστε να σας κάνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα πρόταση.