Καποτίνα κουρπμα

Home/Τέντες/Καποτίνα κουρπμα

Ιταλική φινέτσα στο κτήριό σας
Η Καποτίνα – Κούρμπα αποτελεί ένα ιδιαίτερα διακοσμητικό σύστημα τέντας το οποίο θα προσδώσει μια Ιταλική φινέτσα στο κτήριό σας..

Στην Τεντοτεχνική ΑχαΐαςΜακρυπόδης στην Πάτρα αναλαμβάνουμε τη τοποθέτηση του συγκεκριμένου συστήματος σκίασης, το οποίο είναι ιδανικό για βιτρίνες καταστημάτων, παράθυρα, εισόδους σπιτιών και επιχειρήσεων που επιθυμούν να δώσουν έμφαση στο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η τέντα τύπου ΚαποτίναΚούρμπα χάρη στον υπέροχο σχεδιασμό της θα στολίσει πανέμορφα την εξωτερική όψη του κτηρίου σας, αλλά ταυτόχρονα θα σας προστατεύει από τον ήλιο και τη βροχή.

 

• Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σταθερές και ανοιγοκλεινόμενες κατασκευές οι οποίες θα έχουν αυτόματο ή χειροκίνητο μηχανισμό.

 

• Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και η επένδυσή του πραγματοποιείται με ύφασμα η PVC μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας ή κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας,ώστε να σας κάνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα πρόταση.