Ρόλερ

Home/Τέντες/Ρόλερ

Τα σύγχρονα υφάσματα και η άψογη ποιότητά τους, καθιστούν τα ρόλερ την ιδανική λύση για σκίαση και προστασία από τον ήλιο….

Τα σύγχρονα υφάσματα και η άψογη ποιότητά τους, καθιστούν τα ρόλερ την ιδανική λύση για σκίαση και προστασία από τον ήλιο. Η ποικιλία στα επίπεδα διαφάνειας των υφασμάτων συμβάλλουν στον απόλυτο έλεγχο του φυσικού φωτός και της ηλιοπροστασίας, ενώ ο χειρισμός τους γίνεται είτε χειροκίνητα με αλυσίδα, είτε ηλεκτρικά.

 

Η μεγάλη γκάμα υλικών, σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτει η Τεντοτεχνική Αχαΐας – Μακρυπόδης στο κατάστημά της στη Πάτρα, καλύπτουν ακόμη και το πιο απαιτητικό γούστο, δημιουργώντας ένα απόλυτα ευχάριστο περιβάλλον.

 

Η χρωματική μας συλλογή ρόλερ διαθέτει μια φανταστική ποικιλία από δημοφιλή χρώματα και ουδέτερους τόνους, μέχρι τα φωτεινότερα και τις πιο hot αποχρώσεις. Τέλος, τα υφάσματα είναι μεσαίου βάρους, παρέχοντας την απαραίτητη προστασία της ιδιωτικής ζωής.

 

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας ή κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας,ώστε να σας κάνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα πρόταση.