Κασετίνα

Home/Τέντες/Κασετίνα

Τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων

Οι τέντες τύπου κασετίνα αποτελούν ένα σύστημα σκίασης με βραχίονες και συνήθως τις επιλέγουμε για κτήρια με δύσκολές αρχιτεκτονικές προσόψεις και απαιτητικές εφαρμογές…

Οι κασετίνες πέρα από την πολύ υψηλή προστασία και αντοχή στις αντίξοες καιρικές συνθήκες του χειμώνα και την εξαιρετική απόδοση σκιάς το καλοκαίρι, προσδίδουν ένα μοναδικό αισθητικά αποτέλεσμα που το χαρακτηρίζει η κομψότητα, αφού δεν προκαλεί ουσιαστικές αλλαγές στο χώρο.

 

Η κατασκευή τους πραγματοποιείται με βραχίονες από αλουμίνιο και χάρη στη τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε αυτή ακριβώς που ταιριάζει στην αισθητική σας. Επιπλέον, ο χειρισμός της μπορεί να γίνεται είτε χειροκίνητα είτε με μοτέρ.

 

Στην Τεντοτεχνική Αχαΐας – Μακρυπόδης στην Πάτρα πραγματοποιούμε την τοποθέτηση τεντών τύπου κασετίνα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάντα με τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που μας χαρακτηρίζει τόσα χρόνια σαν εταιρεία.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας ή κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας,ώστε να σας κάνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα πρόταση.